Nem vitted el magaddal nyaralni a kutyádat? Amikor sétálgattál a tengerparton, a Balaton partján, Madridban vagy Párizsban, úgy érezted, mindenki kutyával van, csak te nem? Esténként izgatottan vártad az üzeneteket a kutyapanzióból/ rokontól/ baráttól, és megfogadtad, soha többet nem utazol el NÉLKÜLE? Hát nem is kell! Szuper hotelek, panziók várnak rátok, rengeteg helyen örömmel várják a kutyákat is. A síszezon nincs már túl messze és a szállásokat nem árt időben lefoglalni. Hétről hétre bemutatunk egy-egy kutyabarát helyet jobbnál-jobb síterepek közelében.

Hotel Alpenhof Hintertux

A szálloda honlapja itt található.

Négycsillagos szálloda Hintertuxban (Ausztria, Tirol). Hintertux a Zillertal 3000 sírégió egyik települése, 1500 méter magasan fekszik. Zillertal völgye egy hatalmas síparadicsom, 550 m-től a 3250 m-es csúcsig számtalan pálya áll a síelők rendelkezésére. A Hintertux gleccser egész évben lehetőséget nyújt a síelésre!
A szálloda szeretettel várja négylábú társainkat is. 21 eurót számítanak fel naponta a kutyák elhelyezéséért. Ez csak az eb szállását fedezi, élelmezése a te feladatod. Így ő is olyan luxus körülmények között telelhet, mint te.

Nézzétek meg a snowboardozó kutyákat!

 

Fotók: Kálló Péterwww.alpenhof.at

Címkék: ,

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...