_KAP1221

Ismeritek a holidogot?

2014. 11. 05.    --

Mindig nagy gond, hogy mi legyen kedvencünkkel, ha nyaralni megyünk, betegek vagyunk vagy bármilyen egyéb okból segítségre van szükségünk. Persze mi is azt javasoltuk, hogy vidd magaddal a kutyát is, de ez sajnos nem mindig lehetséges.Ilyen esetekben sokan vágynak arra, hogy egy személytelen(ebb) és nagyüzemi(bb) kutyapanzió helyett valami más megoldásra legyen lehetőségük. Néhány országban már működik egy online rendszer, ami összehozza a “kutyaszittereket” a gazdákkal.

 

Mire van szükségünk? Rendszeres sétáltatásra? Több napos ellátásra? Nálunk? Nála? Mindenre van vagy lehet megoldás. A felhasználók beírják igényeiket, és a rendszer segítségével megkereshetik a városukban, környékükön ilyen feladatokat vállaló “kutyaszittereket”.

 

Kutyások mellett persze a cica tulajdonosoknak sem kell aggódniuk. Az ő kedvencük sem marad pótgazdi nélkül.

 

Ez a lehetőség egyelőre csak Franciaországban, Belgiumban, Angliában és Amerikában áll a kutyatulajdonosok rendelkezésére. De ahogy a privát szálláskereső oldalak pillanatok alatt rendkívül kedveltek és ismertek lettek az egész világon, valószínűleg ezek a “kutyaszitter” kereső/ kínáló oldalak is nagyon népszerűek lesznek. Talán nemsokára már Magyarországon is.

 

Vállalkozó szelleműek, figyelem! Ki indítja el ezt nálunk? Az eredeti oldalt itt tudjátok megnézni.

 

 

 

 

 

Címkék: , ,

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...