CAM01015

Ha kutyatulajdonos barátokat, ismerősöket szeretnénk megajándékozni, sokkal könnyebb dolgunk van, mint azt bárki is gondolná.

Az internetes webáruházak rengeteg holmival várják a vásárlókat. Az egyszerű, kutyás cukiságokon kívül elképesztő kínálat van fajtára specializálódott termékekből is. Külön pólók, pulóverek a retrivereseknek, bulldogosoknak, mopszosoknak stb., stb.

És ez még nem minden!

A termékeket olyan kutyaszakértők segítségével fejlesztik ki, készítik el, akik maximálisan profik az adott fajta tulajdonságai, jellemzői, szokásai tekintetében. Így lesznek az áruk igazán egyediek. Ezeken az oldalakon minden megtalálható, amit csak el tudunk képzelni: bögre, egérpad, képeslap, kitűző, párna, sőt akár egyedi bélyegeket is tudunk vásárolni. Ha egy bulldogos barátunkat szeretnénk megajándékozni, elég annyit beütnünk a Google-be, hogy bulldog + T-shirt, és végtelen mennyiségű holmi jelenik meg. Célszerű persze a fajták nevét angolul beírni, így még nagyobb lesz a kínálat.

Léteznek olyan profi oldalak is, amelyeken egy-egy terméket saját igényeink szerint, testre is szabhatunk. Mi egy pincser boldog gazdái vagyunk, könnyedén találtunk már például pincser mintás párnát. Nem tetszett, hogy a minták barna alapon fekete színűek, így átállítottuk a barnát kékre, de ez még nem minden! Azt is beállíthattuk, hogy a párna egyik felén sötétkék a másik felén pedig világoskék legyen a háttérszín. De a kitűzőn, a betűméreteken és a színeken is tudtunk változtatni.

Már az is pontosan meg van határozva, hogy például egy M-es póló milyen hosszú, milyen széles a mellkasnál, így sokkal kevesebb esélyünk van rá, hogy rossz méretet rendeljünk.

A neten tehát nagyjából bármit megkapunk, ami eszünkbe jut, de az árra és a postaköltségre mindig nagyon figyeljünk, főleg ha külföldről rendelünk!

Célszerű egy oldalról egyszerre megrendelni mindent, így csak egyszer kell kifizetni a szállítási költséget. Ha regisztrálunk az oldalon, és telerakjuk a kosarunkat, nem kell azonnal kifizetnünk. Elég csak a végleges megrendelésnél rendeznünk a számlát, így akár napokig, hetekig is tudunk rajta gondolkodni, mit vegyünk ki, vagy miből rendeljünk többet.

 

Címkék:

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...