Szerintem jó ötlet!

Már írtunk erről a lámpáról korábban. Azóta elkészült az oldal, és elindult a webshop. Ha meg szeretnétek lepni valakit (vagy magatokat) ezzel a remek lámpával, akkor annak már semmi akadálya sincs.

Hogy ne csak egy tárgyat lássatok, hanem a történetét is tudjátok, íme, néhány információ, ami szerintem még érdekesebbé és értékesebbé teszi:

Zimmerer Erzsébet archetipikus kutyamozdulatok leképezésével, azok más kontextusba és léptékbe helyezésével tervezte ezt az állítható és interaktív asztali lámpát. Lente Márton olyan környezetet tervezett és épített, amelyben LUMINOSE jól érzi magát, brandet, az arculattól a web design- és fejlesztésig.

LUMINOSE megváltozott munkaképességűek közreműködésével készül, különös odafigyeléssel. A kutyalámpa test, a natúr változat esetében, jó minőségű, kézzel megmunkált tölgyből, a fekete és a fehér fajtánál pedig bükkfából készül. LUMINOSE okos, a fa alkatrészekbe egy LED panel van ültetve, ami 85%-al kevesebb energiát használ mint egy általános asztali lámpa.

A tervezők úgy gondolják, hogy csak a jó, puritán design képes megszólítani az embereket erőlködés nélkül. Erre szeretnék felhívni a figyelmet LUMINOSE-zal, a designt mindenkihez eljuttatva.

Zimmerer Erzsébet és Lente Márton designer páros, a MOME Mesterképésének hallgatói. Kollaborációjuk úgy definiálható, hogy amit Erzsébet termékben képvisel, azt Márton vizuálisan és a weben.

Tudj meg többet, és szabd személyre sajátodat!

Címkék: , ,

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...