Biztos ti is sokszor meglepitek négylábú társatokat valami ehető meglepetéssel, mert szeretnétek örömet szerezni neki (és ezáltal magatoknak). Sokan tortával köszöntik kedvencüket a szülinapján. Ha vendégségbe mentek, lehet, hogy nem csak a házigazdának visztek ajándékot, hanem a kutyája is kap valamit tőletek.

De ahogy egyre jobban odafigyelünk az eb táplálására, alaposan áttanulmányozzuk a tápok összetételét és törekszünk az egészséges termék kiválasztására, úgy a jutalomfalatok minősége sem közömbös számunkra.

Nagyon izgalmas pékségre bukkantunk. Egy olyan pékségre, ahol kizárólag kutyáknak készítenek finomságokat. Itt minden süti, torta, falatka kézzel készített és egészséges (tartósítószer mentes, adalékanyagot, sót és cukrot sem tartalmaz) A választék lehetőséget ad a gazdinak, hogy akár egy egyszerű, de igényes jutalomfalattal, vagy egy speciális alkalomnak megfelelő süteménnyel lepje meg négylábú társát. De lehetőség van arra is, hogy allergiás problémák esetén más összetételű, egyedi terméket kapjanak a megrendelők.

A Flash Pékség megálmodói és létrehozói természetesen kutyatulajdonosok és kutyabarátok. Sőt, maga a webshop is kedvenc kutyájukról kapta a nevét. A termékeket eleinte saját falkájukon tesztelték, majd a kutyafuttató és a környék kutyái kóstolhatták meg a sütiket. A nagy siker útjára indította az internetes vásárlás lehetőségét, melyet terveik szerint egy igazi bolt megnyitása követ hamarosan.

Kóstoljátok meg ti is! Most minden megrendeléshez ajándék keksz csomagot adnak!

Címkék: , , ,

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...