kutyajelmez

Kutyadivat, kutyajelmez, kutyamóka?

Szőrmés, kapucnis kutyakabát, strasszköves nyakörv, póráz, Magyarországon ebben körülbelül ki is merül a kutyadivat. Nem úgy Amerikában! Ott talán nincs is olyan divatcikk, ami nem kapható kutyaváltozatban is. Kalapkák, tüllruhák, fejékek, napszemüvegek, flitteres uszályok és persze kosztümök minden mennyiségben! Ha akarod, kutyád lehet Superman, cowboy vagy akár Lady Gaga is! És ha beöltöztetted, már mehettek is a divatbemutatóra! Természetesen, náluk olyan is van. Az igazán trendi bemutatókon jótékonykodás is folyik a menhelyek számára, hogy nyilvánvaló legyen, mennyire jószándékú és ártalmatlan a dolog.

Talán az öltöztetés eleinte kicsit macerás, de biztos hamar megszokja az eb. Mi pedig közben kiválóan szórakozunk. Hiszen ez csak játék, vicc! Vagy mégsem? Ha pedig az a buta kutya összepiszkolja a szép ruhát, nem gond, kitisztítja a kutyaruha tisztító! Vagy olyan még nincs?

Aki az alábbi videót készítette, annak elég határozott véleménye van a témáról! Ti mit gondoltok? Jó lenne, ha nálunk is kaphatóak lennének ilyen ruhácskák?

 

Fotó: Innen

Címkék: , , ,

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...