Fogadj örökbe!

2015. 09. 25.    --

Kiss Csanád (Vauvau.hu) képeivel gyakran találkozhattok a Kutyatár.hu-n.  Csanád lelkes állatbarát és természetesen szintén gazdi, két tacskója van.

 

Most újra egy nagyon izgalmas és nemes feladatot vállalt el, a Futrinka Egyesület kérésére 26 gazdit kereső kutyát fotózott le Tárnokon műtermi körülmények között. Már öt éve szoros kapcsolat van a Futrinka Egyesület és Csanád között, azóta segíti őket fotóival, illetve az egyik tacskóját is tőlük fogadta örökbe.

 

De hogyan telt a fotózás napja a menhelyi kutyákkal? Csanád így mesél erről:

 

Igazán izgalmas nap volt. A műtermet egy kis öltözőben alakítottuk ki, ahol épphogy elég hely volt a fotózáshoz. A tárnoki csapat nagyon segítőkész volt, és nem utolsó sorban profin bántak a kutyákkal. Ettől tudtunk pörgősebben haladni. Nagyon sok szép, okos, aranyos kutyával találkoztunk, sok fajtatisztával és jó pár bohókás keverékkel. 26 egyéniséggel. Mindenki hozta a formáját. És bár nincsenek hozzászokva a vakukhoz, a zajokhoz, a steril műtermi körülményekhez, mégis nagyon szép képeket sikerült készíteni.

 

Ez már a második alkalom volt, hogy helyszínen fotóztunk, de rendszeresen jönnek hozzám a Futrinkától kutyák a műtermembe is, hogy jobb fotókkal könnyebben megtalálják az álomgazdit.

Remélem, ezek a képek is sok kutyának adnak új esélyt, könnyebben találnak új otthonra.

 

Mi is reméljük! A galériában megnézhettek néhány werkfotót, a gazdira váró kutyusokat pedig megnézhetitek itt.

Címkék: , , ,

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...