allee

Mostantól szívesen látott vendégek a négylábú kedvencek az Allee-ban!

EGY EGYEDÜLÁLLÓ KEZDEMÉNYEZÉS

Az Allee Bevásárlóközpont jelentős lépést kíván tenni a társállat – ember kapcsolat megélése és a vásárlói élmény kiteljesedése érdekében, ezért elindította a „Kedvenceink kedvence az Allee – Állatbarát bevásárlóközpont” programot. A projekt keretében 2015. szeptember 23-tól a felelős állattartók jól szocializált és egészséges állataikkal – saját felelősségükre – beléphetnek az Allee közösségi tereibe, és a piktogrammal megjelölt üzletekben együtt vásárolhatnak négylábú társaikkal. A program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.

SEGÍTŐKUTYÁS KIKÉPZÉS

Mindemellett az Allee lehetőséget ad a Budapesten és a főváros közelében működő segítőkutyákat kiképző szervezeteknek, hogy a bevásárlóközpont területén valós körülmények között, nyugodt és előre megtervezett módon teljesíthessék kiképzési- és vizsgafeladataikat. A programban a következő szervezetek vesznek részt: Azúr Segítőkutyás Egyesület, Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, MATEMEDIK 97. Bt., NEO Magyar Segítőkutya Egyesület.

ÖRÖKBEFOGADÁS AZ ALLEE-BAN

Érintőképernyő segítségével a Vigyél Haza Alapítvány gazdit kereső kutyák adatbázisában (www.w-ebkereso.hu) böngészhetnek az érdeklődők. A bevásárlóközpont tovább folytatja együttműködését a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatával (Illatos út) és a Noé Állatotthon Alapítvánnyal, aminek eredményeképpen a látogatók örökbe tudnak fogadni gazdátlan kutyákat, macskákat, nyulakat.

Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja, hogy az állatok megsegítésén túl ráirányítsa a figyelmet a felelős állattartásra és az állatvédelem fontosságára. Az Allee hisz abban, hogy egy örökbefogadás, egy állat megmentése nem csupán egy jó cselekedet, hanem sokkal több annál, mivel ezek az állatok minden esetben önzetlen szeretetet, hűséget és ragaszkodást nyújtanak új gazdáiknak. Azok, akik a bemutatott állatok között nem találják meg „társukat”, természetesen az ebtelepen és az állatmenhelyen további négylábúak közül választhatnak életre szóló barátot maguknak.

A sajtóeseményen Halász Árpád vezetésével a Gödöllői Kutyasport Központ (GKSK), valamint Mányik Richárd vezetésével a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület is bemutatót tartott.

A sajtótájékoztatónk készült képeinket megnézhetitek itt.

 

 

 

 

 

 

Címkék: , , ,

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...