A francia bulldog korszaka leáldozott, legalább is a BarkPost szerint.

Ezek a cuki szörnyecskék voltak a legdivatosabbak éveken át. De ennek vége! A BarkPost Legdivatosabb kutyák TOP 11-es listáján a VIZSLA áll az első helyen, de nagy kedvencünk, a PULI is előkelő helyen végzett. Lássuk hát a helyezetteket:

1. VIZSLA
Egyformán megállja a helyét a világ bármely pontján, sétálgathat akár egy amerikai tó partján, vagy egy európai nagyváros utcáin. De aki a szívünkhöz a legközelebb áll, az leginkább a Duna partján sétálgat és a Pizsi névre hallgat (már amikor).

2. Ír farkaskutya
Bár úgy néz ki, mintha egyenesen a pokolból rontott volna ki, de ne ítéljünk a látszat alapján: nagyon jó természetű, kedves ebbel állunk szemben.

3. Afrikai oroszlánkutya
Ő az a gimis srác, aki hátvéd a focicsapatban, a banda dobosa, emellett spanyolból is a legjobb, ÉS nagyon jó fej. Emberben ezt persze utáljuk, de az afrikai oroszlánkutya kúlságát a sajátunknak tekintjük.

4. Mini ausztrál juhászkutya
Ez a kék szemű, bolyhos és pöttyös csöppség olyan, mint egy életre kelt plüssállatka, aki a játékbolt polcáról egyenesen a szívedbe ugrik.

5. Mini bull terrier
Egy igazi kis gézengúz, aki érdekes fejformája ellenére a legnagyobb magabiztossággal jelenik meg bárhol.

6. Kis olasz agár
Az egyik legnagyobb sztár az Instagramon.

7. Weimari vizsla
Mindannyian vágyakozva gondolunk ezekre a gyönyörűségekre.

8. PULI
Nem kell bemutatni. Imádjuk, és kész.

9. Német dog
Bárhol pompásan érzi magát ez az óriás.

10. Boston terrier
A BarkPost szerint úgy néz ki, mint egy nyurga francia bulldog és kicsit idegesítő. Ezt Artúr, a Kutyatár bostonja nevében határozottan kikérjük magunknak. “Ahogy meglátod ezt a gülüszemű kutyát az utcán cirkálni, azonnal tudod, hogy KELL!” Na, ez már rendben van.

11. Pitbull
Imádni való kutya, akinek nagy szüksége van a szeretetedre. A legjobb példa arra, hogy néha, amit keresel, az orrod előtt hever.

 

Fotó: Kiss Csanád, Bark Post, Deviantart, Petpaw, Reddit, Tumblr és Kutyatár

Címkék: , , , ,

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...