2016

Eltelt egy év, és én annyi mindent ígértem neked ez alatt az év alatt! Tavaly, amikor hozzám kerültél, nekem nem volt más vágyam, minthogy a legjobb gazdi legyek a világon. Biztos emlékszel, azt mondtam, hogy nagyszerű életünk lesz együtt. És én igyekeztem is, hogy így legyen, de aztán jöttek a munkahelyi határidők, a nyűgös, náthás reggelek, amikor csak 10 percem volt rád, a szakítás a szerelmemmel, tudod, akkor vettem neked a fekete dzsekit a strasszból kirakott halálfejjel a hátán. Emlékszel, annyira depis voltam, hogy hetekig csak az első sarokig vittelek sétálni. És akkoriban a kedvenc eledeledért sem bírtam elmenni, maradt az olcsó vacak a lenti kisboltból. Szóval nem nagyon tartottam be az ígéreteimet… Kérlek, ne haragudj Wifi, és fogadd tőlem ezt az újévi fogadalmat!

1. Be kell látnunk, hogy az elmúlt időben mindkettőnk dereka vastagabb lett, de januártól együtt eszünk egészségesen. Állítólag, ha megrendelek egy nagy adagot a minőségi eledelből, szinte ugyanannyiba kerül, mint a mindenhol kapható olcsó, és egészségtelen kommersz. Kiderítem, hogy igaz-e! Magamnak meg főzni fogok, vége a mirelit pizza zabálásnak!

2. Ezentúl minden reggel felkelek fél órával előbb, és rendes kört sétálunk! Ígérem, a labda meg a jutalomfalat sem fog itthon maradni!

3. Végre tényleg megveszem neked azt a menő ágyat, amit együtt néztünk ki!

4. Nyomtatok egy listát a kutyás vendéglátóhelyekről, és majd mindig egy ilyet javasolok, ha a lányokkal összejövünk. Többet nem hagylak itthon egész estére!

5. Nem leszek lusta, és végre megnézem azt az oldalt, amit a barátnőm ajánlott az ebeknek házilag elkészíthető játékokról. Többé nem kell unatkoznod, mindig lesz játékod!

+1 Magamnak: Emlékszel, múltkor hogy összevesztem anyámmal, amikor a kutyásokat szidta, hogy miattuk büdös a város? Mert nem szedik fel a kedvencük piszkát? Én meg azt ordítottam, hogy ugyan már, a többi ember meg teleszemeteli a várost, és különben is, egyre többen szedik fel a kakit! Például én, vágtam a szemébe önelégülten, soha, de soha nem hagynám ott! Ugye emlékszel?! Ez maradjon köztünk, de ígérem, hogy mostantól sötétben is felszedem, nem csak akkor, ha látják.

Boldog Új Évet, Wifi! Ígérem, jövőre csodás évünk lesz.

Szeretettel

Gazdi

Címkék: , , , ,

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzőkód *

Töltés...